Užburiančios svingo eros dvasia: Kalėdinis vakarėlis su „The Ditties“
Visagine 22 12 2022 318 peržiūros

Užburiančios svingo eros dvasia: Kalėdinis vakarėlis su „The Ditties“

Gruodžio 27 d. 19 val. užburiančią svingo eros dvasiąVisaginui dovanos grupė „The Ditties!

„Jingle Bells“, „Let It Snow“ ar „Have Yourself a Merry Little Christams“... – jau greitai Visagino kultūros centre skambės rinktinės dainos, be kurių neįsivaizduojamas žiemos švenčių laikotarpis. Tik skambės šie kūriniai – kiek neįprastai... Svingo epochos dvasią atitinkančios dainų aranžuotės bei virtuoziškas jų išpildymas, subtilus manieringumas ir ypatinga estetika – taps tikra atgaiva šventinio laikotarpio metu.

The Ditties(vokalistės – Veronika Čičinskaitė-Golovanova, Rūta Švipaitė ir Rūta Jakulytė-Valčiukienė; klavišiniai – Dmitrij Golovanov) yra vienintelis Lietuvoje profesionalių džiazo dainininkių trio, jau 11 metų atliekantis retro džiazo ir svingo muziką, autentiškai ir korektiškai atgaivinantis primirštą tribalsio dainavimo meną, viliojantis klausytoją į praeito amžiaus trečiojo-ketvirtojo dešimtmečių atmosferą.

„The Ditties“ muzika, atėjusi iš laikų, kai flirtas buvo lėtas, o šokiai – greiti, kai pasaulis buvo truputį naivesnis ir jaunesnis nei šiandien, ir jam apdainuoti užteko trijų balsų harmonijos. Švarus, koketišas ir nuotaikingas dainavimas, elegantiški judesiais ir subtili vaidyba į užmarštį nuneš praėjusių metų sunkumus, o ateinantiems įkvėps – skaidrumo ir lengvumo!

 

Kviečiame gruodžio 27 d. 19 val. VKC „Banga kurti šventę drauge: organizatoriai rūpinasi programa (muzika ir šokiai), o Jūs vaišėmis.

 

NORITE DALYVAUTI?

1. Iki gruodžio 23 d. įsigykite bilietą svetainėje www.bilietai.ltr paraginkite prisijungti draugus!

2. Iki gruodžio 23 d. rezervuokite staliukątel. +370 659 75366 arba el. p. jurate.boricevskiene@visaginokultura.lt, nes stalųskaičius ribotas.

3. Gruodžio 27 d. pasirūpinkite savo šventinio stalo vaišėmis.

4. Gruodžio 27 d. 19 val. pasinerkite į svingo muzikos garsų jūrą.

5. Gruodžio 27 d. 20.30 val. koncertinė programa pasibaigia, bet vakarėlis tęsis iki 23 val.

 Visagino kultūros centras

Muziejų naktis – astronomijos diena
Muziejų naktis – astronomijos diena

Visagino miesto muziejus ir Visagino astronomijos klubas kviečia visus smalsuolius į nemokamą renginį

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта