Į Visaginą su darbo vizitu atvyksta Ministrė Pirmininkė
Visagine 16 04 2021 810 peržiūros

Į Visaginą su darbo vizitu atvyksta Ministrė Pirmininkė

Šiandien, balandžio 16 d., Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė vyksta susitikti su kelių rajonų savivaldybių merais aptarti vakcinavimo proceso.

Premjerė lankysis Nemenčinės vakcinavimo centre, kur susitiks su Vilniaus rajono savivaldybės mere Marija Rekst. Iš Nemenčinės vyks į Švenčionis, kur kartu su Švenčionių rajono savivaldybės meru Rimantu Klipčiumi nuotoliniu būdu susitiks su medikų, pedagogų bei policijos atstovais, lankysis Vakcinavimo centre. Tokia pati darbotvarkė numatyta ir Visagine susitikus su savivaldybės meru Erlandu Galaguzu. 

„Mūsų visų tikslas per šią ir kitą savaitę paskiepyti kuo daugiau vyresnio amžiaus senjorų, kad galima būtų sparčiau pereiti į kitas vakcinavimo grupes. Džiugu, kad skiepą jau yra gavę daugiau nei pusė milijono Lietuvos gyventojų, tačiau skiepyti galime ir dar efektyviau. Vienoms savivaldybėms tai sekasi neblogai, kitoms dar reikia pasitempti. Vyriausybė mobilizuoja visas pajėgas, kad palengvintų savivaldai procesą. Kuo galima dar padėti, ir aptarsime su savivaldybių merais", – sakė premjerė. 

Šią savaitę Šalčininkuose su savivaldybės meru buvo susitikę premjerės patarėjai Kęstutis Lančinskas ir Arturas Liudkovski. 

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта