Šveicarijos kurorte nuslinkus lavinai, nukentėjo keturi žmonės
Pasaulyje 20 02 2019 783 peržiūros

Šveicarijos kurorte nuslinkus lavinai, nukentėjo keturi žmonės

Antradienį Šveicarijos Alpių kurorte Krans Montanoje nuslinkus lavinai, traumas patyrė keturi žmonės, vienas iš nukentėjusiųjų yra labai sunkios būklės. Tai per spaudos konferenciją šiame miestelyje pranešė Valė kantono policijos vadovas Christianas Varone`as. 

„Mačiusieji pranešė, kad po sniegu dar gali būti žmonių. Paieškos tęsiamos“, - sakė pareigūnas. 

Gelbėjimo ir paieškų operacijoje dalyvauja 244 žmonės - policininkai, gelbėtojai, kariškiai ir gydytojai, taip pat buvo pasitelkti keturi sraigtasparniai. 

Valė kantono prokuratūra pradėjo tyrimą. Kaip sakė regiono prokurorė Catherine Seppey, tiriamos dvi versijos: laviną galėjo sukelti patys slidininkai arba ji nuslinko pati. Atsižvelgiant į tai ir bus sprendžiamas konkrečių asmenų atsakomybės klausimas. 

Antradienį antroje dienos pusėje lavina Krans Montanoje užgriuvo kelis slidininkus. Kaip sakė vietos laikraščiui „Nouvelliste“ kurorto komunos tarybos pirmininkas Nicolas Feraud, po sniegu galėjo atsidurti 10-12 žmonių.

ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта