Akių vokų, burnos kampų, veido ovalo pakėlimas be operacijos – tai tikrovė!
Reklama 24 08 2021 518 peržiūros

Akių vokų, burnos kampų, veido ovalo pakėlimas be operacijos – tai tikrovė!

Rezultatas po pirmosios procedūros – yra realybė:
be operacijos;
be siūlių;
be skausmo;
be reabilitacijos.

UTIMS yra pirmasis pasaulyje „Centerless HIFU.” 4D HIFU – pažangi, sertifikuota, naujos kartos neinvazinė ultragarso procedūra, skirta veiksmingam veido bei kūno odos atjauninimui, stangrinimui, patempimui, kontūravimui ir apimčių mažinimui. Tai odos ,,liftingas” be operacijos!

Naujausia HIFU technologija leido maksimaliai sumažinti nemalonius pojūčius procedūros metu. Nėra poprocedūrinio gijimo laikotarpio.

Didelio intensyvumo fokusuotas ultragarsas (HIFU) sukelia molekulių vibraciją bei terminį efektą, tiesiogiai tiekia šilumos energiją odai ir poodiniam audiniui, kuris gali stimuliuoti ir atnaujinti odos kolageną ir taip pagerinti tekstūrą ir sumažinti odos suglebimą. Taip pat šie procesai paskatina baltymų kojaguliaciją tiek dermoje, tiek SMAS (angl. superficial musculoaponeurotic system) – paviršinės raumenų aponeurotinės sistemos – sluoksnyje. Taip padidėja kolageno kiekis, kuris sustangrina ir pakelia odą.

4D HIFU skleidžiama energija nepažeidžia aplinkinių audinių, nepaisant to, kad ultragarsas prasiskverbia giliau nei lazeris ar kiti prietaisai, ir pasiekia jau minėtą SMAS sluoksnį (4,5 mm nuo odos paviršiaus) – būtent šį sluoksnį plastikos chirurgai pakelia operacijos metu, o HIFU jį pasiekia netaikant jokio chirurginio metodo.
Ši procedūra tiesiogine prasme pasiekia veido patempimo ar kūno pakėlimo rezultatus be jokių invazinių operacijų ar injekcijų ir be jokio pašalinio poveikio.

Kaip veikia HIFU procedūra?

Skirtingai nuo lazerių HIFU ultragarso energija neveikia odos paviršiaus. Taikant gydymą, aukšto intensyvumo fokusuotas ultragarso energijos becentris impulsas tiksliai yra siunčiamas į giliausius odos sluoksnius, kuriuose paskirto šiluminę energiją. Taip yra stimuliuojama kolageno ir elastino skaidulų gamyba, suaktyvinami atsinaujinimo procesai, grąžinamas veido ir kūno odos elastingumas, stangrumas, tvirtumas, mažėja odos glebimas.

Kokiose srityse atliekamas HIFU UTIMS veido ir kūno odos stangrinimas, patempimas?

HIFU procedūros nauda:
tvirtesnė, stangresnė, ženkliai jaunesnė oda;
mažėja odos glebimas;
nechirurginė, neinvazinė procedūra;
nėra gijimo laikotarpio, nereikalauja poprocedūrinės priežiūros;
natūraliai atrodantys rezultatai.

Rezultatas: Be radikalių pokyčių iš karto po procedūros galėsite pastebėti pirmuosius rezultatus. 
Kadangi HIFU technologija dirba neinvaziniu metodu, procedūros poveikis laikui bėgant palaipsniui stiprės dar 3-6 mėnesius.

Veido ,,liftingas”. Nyksta raukšlės, atstatomi veido ovalo kontūrai, stangresnė pasmakrės oda. Sumažėja ar išnyksta ,,dvigubas pagurklis”. Kūno kontūravimas. Tvirtėja, stangrėja suglebusi kaklo, rankų, pilvo, kojų, kelių oda.

Rezultatas išlieka mažiausiai du metus.

Procedūros gali būti taikomos tiek veidui, tiek visam kūnui, tiek visų tipų odoms.

Specialistė-mezoterapeutė, turinti medicininį išsilavinimą - Viktorija Puzinienė. Priėmimas vyksta specialiai įrengtame grožio salone klinikoje „Sedulinos sveikatos centras“ (g. Tarybu, 6).

Norėdami gauti papildomos informacijos ir užsiregistruoti nemokamai konsultacijai, skambinkite tel. 8 612 61703 (Viktorija).

 

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта