Asta Sieliūnienė apie Miesto šventės programą: “Užeikite ir siūlykite!”
Visagine 15 07 2018 1231 peržiūros

Asta Sieliūnienė apie Miesto šventės programą: “Užeikite ir siūlykite!”

Neseniai mes paskelbėme publikaciją rusų kalba «Глас народа»: о каком Дне города мечтают висагинцы? (Tautos balsas: apie kokią Miesto šventę svajoja visaginiečiai?). Kurioje gyventojai ne tik pakritikavo šventinę programą, bet išsakė savo pasiūlymus, kokia turėtų būti Miesto šventė.

Į publikaciją sureagavo Asta Sieliūnienė, parašydama socialiniame tinkle «Facebook» tokį pranešimą:

Mieli idėjų autoriai - organizatoriai atviri Jūsų idėjoms. Ateikite į Kultūros centrą, kuris yra pagrindinis renginių organizatorius, aptarkite savo pasiūlymą ir pristatykite, kaip Jūs jį įgyvendinsite, ir tai bus įtraukta į miesto šventės viešinimo kanalus. Bendruomenės įsitraukimas padės sukurti šventę ne tik visiems, bet ir kiekvienam pagal skonį.

Gal derėtų paklausyti Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjos patarimo, nueiti pas VKC direktorę Danutę Morkūnienę ir pasiūlyti savo idėjas. Iki rugpjūčio 4d. dar turime laiko, tad gal galima būtų įgyvendinti kai kuriuos sumanymus.

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Dirbantiems nuotoliniu būdu iš užsienio – aiškesnė socialinio draudimo tvarka
Dirbantiems nuotoliniu būdu iš užsienio – aiškesnė socialinio draudimo tvarka

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė pasirašė bendrąjį ES susitarimą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта