Britų žvalgyba: Krymo tilto pajėgumai nebus visiškai atkurti bent iki 2023 m. rugsėjo
Pasaulyje 09 11 2022 515 peržiūros

Britų žvalgyba: Krymo tilto pajėgumai nebus visiškai atkurti bent iki 2023 m. rugsėjo

Rusija tęsia Krymo tilto remontą, tačiau šio objekto pajėgumai nebus visiškai atkurti bent iki 2023 m. rugsėjo. Tai savo naujausioje, trečiadienį paskelbtoje žvalgybos duomenų suvestinėje pareiškė Jungtinės Karalystės (JK) gynybos ministerija.

Kaip teigiama suvestinėje, lapkričio 8 d. buvo numatytas vieno iš dviejų šį tiltą sudarančių kelių uždarymas, kad būtų galima pakeisti vieną apgadintą 64 metrų ilgio atkarpą. Turimomis žiniomis, iš viso suplanuoti keturi per praėjusio mėnesio sprogimą apgadintų tilto atkarpų pakeitimai. Nors Maskvos statytiniai Kryme yra pareiškę, kad šios atkarpos bus pakeistos iki gruodžio 20 d., Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui buvo pateikta informacija, kad dėl tolesnių darbų automobilių eismo trikdžiai numatomi iki 2023 m. kovo.

Tuo metu geležinkelio linijos remonto darbų pabaiga numatoma 2023 m. rugsėjį, tačiau Rusijos vicepremjeras yra nurodęs, kad procesus bus siekiama paspartinti. Nors šia linija šiuo metu galimas traukinių eismas, jis išlieka ribotas. Anot JK gynybos ministerijos, remonto darbų eiga priklausys nuo oro sąlygų artėjančiais žiemos mėnesiais.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Žvalgybos duomenų suvestinėje priduriama, kad ataka prieš šį tiltą sutrikdė Rusijos logistiką ir apribojo šios šalies galimybes pervežti karinę techniką ir karius. Ministerija nurodo, kad tiltą apgadinęs sprogimas, neseniai prieš Rusijos Juodosios jūros laivyną surengta ataka ir įtariamas Maskvos ginkluotųjų pajėgų atsitraukimas iš Ukrainos Chersono srities komplikuoja Rusijos politinės vadovybės bandymus kalbėti apie laimėjimus kare prieš Ukrainą.


ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта