Britų menininkas Banksy patvirtino Ukrainoje nutapęs septynis grafičius
Įdomu žinoti 16 11 2022 603 peržiūros

Britų menininkas Banksy patvirtino Ukrainoje nutapęs septynis grafičius

Legendinis britų gavės menininkas Banksy prisipažino Ukrainoje nupaišęs iš viso septynis grafičius. Apie tai rašo „Art Newspaper“.

Banksy meno kūrinius nutapė įvairiose šalies miestuose, įskaitant sostinę Kyjivą, Irpinės priemiestį ir Borodianką. Pastarosios dvi vietovės yra smarkiai sugriautos rusų pajėgų.

Spėlionių, kad anonimas menininkas yra karo krečiamoje šalyje, ėmė daugėti praėjusią savaitę. Oficialioje jo instagramo paskyroje buvo pasidalyta serija trijų piešinių, atsiradusių Ukrainos Borodiankos mieste į šiaurės vakarus nuo Kyjivo. Menininkas greta jų paliko tik įrašą: „Borodianka, Ukraina“.

Viename grafičių pavaizduota jauna gimnastė, balansuojanti ant pastato griuvėsių. Kitas piešinys ant sienos vaizduoja į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną panašų vyrą, kurį mažas berniukas per dziudo imtynes bloškia ant žemės. Trečiame kūrinyje nupaišyti du besisupantys vaikai.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Banksy dabar patvirtino nutapęs šiuos ir dar keturis kūrinius.

Legendinio menininko tapatybė iki šiol nežinoma. Tačiau nėra abejonių, kad tai britas iš Bristolio. Jau ir anksčiau Banksy buvojo krizių zonose visame pasaulyje.


ELTA

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта