Dėmesio! Eismo pakeitimai renginio „Visagino pusmaratonis 2018 metu“
Visagine 26 04 2018 1119 peržiūros

Dėmesio! Eismo pakeitimai renginio „Visagino pusmaratonis 2018 metu“

Š. m. balandžio 28 d., šeštadienį, Visagine vyks renginys „Visagino pusmaratonis 2018“, todėl šią dieną nuo 11.00 iki 15.00 val. visiškai bus uždarytas eismas vienoje juostoje Parko ir Santarvės gatvėse; techninėmis priemonėmis bus iš dalies apribotas eismas Jaunystės ir Energetikų gatvėse ir kelyje nuo žiedo Taikos pr. link IAE. Papildomai bus įrengti kelio ženklai Taikos prospekte link žiedo (iš abiejų žiedo pusių), kurie apribos važiavimo greitį iki 30 km/h.

Organizatoriai tkreipia dėmesį, kad transporto eismas Jaunystės ir Energetikų gatvėse bus nukreipiamas į vieną pusę (išvažiuojant iš kiemų sukama į dešinę).

Gyventojų patogumui, kad būtų galimybė įvažiuoti/išvažiuoti į daugiabučių namų kiemus, bus laikinai leidžiamas dvipusis eismas kelio atkarpoje nuo pastato Sedulinos al. 75 iki Energetikų g. 26.

Eismą reguliuos laikinieji kelio ženklai ir policijos pareigūnai. Taip pat atkreipiame dėmesį, kad eismas bus apribotas techninėmis priemonėmis (tvorelėmis, rodikliais, laikinaisiais kelio ženklais).

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Renginio organizatoriai prašo atkreipti dėmesį į laikinus eismo pakeitimus ir atsiprašo už laikinus nepatogumus ir dėkojame už supratimą.

visaginas.lt

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта