Dėmesio, kreipiamės į VISAGINIEČIUS svarbiai misijai!
Visagine 25 11 2020 779 peržiūros

Dėmesio, kreipiamės į VISAGINIEČIUS svarbiai misijai!

Lietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriai Visagine nori pasiekti daugiau vienišų senolių ir jiems nunešti „Šviesių minčių Kalėdas“.

Gal kaimynystėje pastebėjote vyresnio amžiaus žmogų, kuriam trūksta bendravimo, žmonių artumo ir manytum, kad užmegztas nuoširdus ryšys kartu su savanoriu galėtų jam suteikti daugiau gyvenimo džiaugsmo, galimybių išsikalbėti, pasijusti matomam ir reikalingam?
Gal Tu ir nežinai, bet jei jauti, kam tokia pagalba gali būti reikalinga, pabandykim padėti.

IKI GRUODŽIO 10 DIENOS užpildyk anketą (asmeninių duomenų apie senolį nereikės) ir Lietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriai, pažada saugiai nunešti šventinius linkėjimus ir dovana.

Anketą ir informaciją apie „Šviesių minčių Kalėdas“ rasite čia:

https://forms.gle/RMMic6d97NkydW9D6

Daugiau informacijos, kaip Raudonasis Kryžius rūpinasi vyresnio amžiaus žmonėmis: https://www.redcross.lt/programa-silti-apsilankymai

Tikime, kad šie maži žingsneliai išaugs į gražias, šviesias mintis ir ilgalaikę draugystę. O gal ir Tu kada nors prisijungsi prie savanorių komandos.

Būk mūsų akimis savo bendruomenėje ir taip prisidėk prie svarbios misijos #GerumoPajėgos Prieš Vienišumą jau dabar!

Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Balandžio mėnesio pasiūlymai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта