Dagestanietiška lezginka Visagine. Nepraleiskite progos pamatyti koncertą nemokamai!
Visagine 23 05 2018 897 peržiūros

Dagestanietiška lezginka Visagine. Nepraleiskite progos pamatyti koncertą nemokamai!

Gegužės 25 d. Visagine pasirodys ansamblis “Imamat”, kuris atstovauja Sankt Peterburgo Lezginkos mokyklai. Meninis vadovas - Nurmagomed Gadžiev.

Išsamiau apie koncertą ir ansamblį mums papasakojo Zarasų kultūros centro direktorius, Visagino miesto tarybos narys Aurimas Gudas.

“Zarasų kultūros centras bendradarbiauja su profesoriumi Želviu, Rusijos sąjungos Lietuvos bendruomenių vadovu. Jis pasiūlė atvežti Lezginkos mokyklos ansamblį. Tad pagalvojau, kodėl šitam kolektyvui nepasirodžius ir Visagine?”, papasakojo Aurimas, kuriam tikrai reiktų padėkoti, kad rūpinasi miestu, kuriame gyvena.

Ansamblio šokėjai, tai talentingi vaikai ir jaunimas, manome, kad jų pasirodymas bus ugningas ir įspūdingas. Nuoširdžiai tikimės, kad svečiai iš Sankt Peterburgo šoks ne tuščiai salei.

Nes nuo to, kaip juos priims Visagine, priklauso tolimesnis kūrybinis bendradarbiavimas su Zarasų kultūros centru ir centro noras dalintis su mumis savo nuostabiais renginiais. Pasak A. Gudo, profesorius Želvys žada į Zarasus atvežti dar mažiausiai tris renginius.

“Laukiame simfoninio orkestro iš Sankt Peterburgo atvykimo, taip pat  Lietuvos tremtinių kolektyvo”,- pasidalino Aurimas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Ansamblio “Imamat” koncertas vyks gegužės 25 d., 18.00 val, kultūros centro “Banga” salėje. Įėjimas nemokamas.

Ina Negoda

Straipsnį vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта