I. Šimonytė prašo žmonių sąmoningumo Vėlinių metu
Lietuva ir Baltijos šalys 19 10 2021 851 peržiūros

I. Šimonytė prašo žmonių sąmoningumo Vėlinių metu

Premjerė Ingrida Šimonytė išreiškė susirūpinimą dėl artėjančių Vėlinių. Anot premjerės, praėjusiais metais po Vėlinių buvo pastebėtas naujų COVID-19 atvejų augimas, todėl šiais metais I. Šimonytė ragintų atsakingai apgalvoti ilgojo savaitgalio planus.

„Labai gerai atsimename, kai praėjusiais metais po Vėlinių mes turėjome atvejų augimo paspartėjimą. Tai labai raginčiau, kadangi šiais metais Vėlinės yra keturių dienų, todėl, kad yra savaitgalis ir dar dvi nedarbo dienos, žmones, kurie ketina kažkur vykti, vis dėlto gerai apgalvoti, kur yra vykstama. Ir, galvojant apie įvairius susitikimus su giminėmis ir artimaisiais, įvertinti, kokia yra rizika tuos gimines ir artimuosius užkrėsti“, – antradienį Seime kalbėjo premjerė.

I. Šimonytės teigimu, Vyriausybė prašo žmonių sąmoningumo ir neketina įvesti judėjimo ribojimų.  

„Prašome žmonių sąmoningumo ir, nors ir žinau, kad mano prašymai kai kuriems žmonėms nėra labai įdomūs, bet vis dėlto aš siūlyčiau į juos įsiklausyti, ir ne dėl to, ką sako Vyriausybė, valdžia, Seimo nariai ar dar kažkas, o tiesiog dėl pačių žmonių saugumo“, – teigė I. Šimonytė.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

ELTA primena, kad praėjusiais metais per Vėlines galiojo karantino režimas bei buvo sustiprintos policijos pajėgos viešose vietose, šalies keliuose bei prie kapinių. Sugriežtinti ribojimai nuo užsikrėtimų neapsaugojo ir šalyje skaičius sparčiai išaugo.  

ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта