Informacija dėl sąskaitų apmokėjimo
Visagine 05 08 2022 1089 peržiūros

Informacija dėl sąskaitų apmokėjimo

Brangūs klientai,

Nuo 2022 m. rugpjūčio 1 d. atnaujinama UAB „Visagino energija“ elektroninė įmokų apskaitos sistema. Prašome Jūsų, atliekant mokėjimo pavedimus ir deklaruojant skaitiklių rodmenis naudoti tik interneto bankų (AB SEB bankas, Swedbank AB, Luminor  Bank AB ir Šiaulių bankas) įmokų šablonus.

Atsiskaitant už UAB „Visagino energija“ paslaugas BŪTINA:

1. Tiksliai nurodyti Mokėtojo kodą (7 skaičiai nurodyti Jūsų sąskaitoje) ir būto, už kurį mokamą įmoką, adresą;

2. Deklaruojant šalto ir karšto vandens skaitiklių rodmenis BŪTINA tiksliai surašyti duomenis į banko šablono langelius (žr. lentelę):

Nuo 2022 m. rugpjūčio 1 d. neteisingai nurodytas Mokėtojo kodas ir skaitiklių rodmenys nebus automatiškai užskaitomi į Jūsų sąskaita. Įmoka už suvartotą šaltą ir karštą vandenį bus apskaitoma tik tą mėnesį, ir pagal to mėnesio tarifus, kai duomenys bus surašyti teisingai. Atsižvelgiant į drastiškai kylančias energijos išteklių kainas, kurios turi didelę įtaką paslaugų tarifui, teisingas ir savalaikis duomenų deklaravimas yra ekonomiškai naudingas mūsų klientams.

UAB „Visagino energija“ klientų aptarnavimo skyriaus specialistai visada ateis Jums į pagalbą tel. 8 (386) 73219; +370 688 07838.

 

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта