Japonijos premjeras: esame maksimalaus pavojaus padėtyje
Pasaulyje 19 11 2020 988 peržiūros

Japonijos premjeras: esame maksimalaus pavojaus padėtyje

Japonijoje trečiadienį užregistravus rekordinį naujų COVID-19 atvejų skaičių, šalyje prasidėjo „maksimalaus pavojaus“ laikotarpis, ketvirtadienį pareiškė premjeras Yoshihide Suga. Tiesa, kol kas naujų apribojimų įvesti neplanuojama.

Trečiadienį Japonijoje buvo užfiksuota daugiau nei 2 000 COVID-19 atvejų, o vien sostinėje Tokijuje – beveik 500.

Nors šie skaičiai gali atrodyti maži, palyginti su kitomis šalimis, tačiau Japonijoje tai yra didžiausias naujų užsikrėtimo atvejų skaičiaus prieaugis.

„Dabar esame maksimalaus pavojaus padėtyje. Prašau jūsų, Japonijos žmonės, laikytis principų, tokių kaip kaukių dėvėjimas“, – sakė Y. Suga, ragindamas gyventojus dėvėti kaukes net restoranuose kalbantis su kitais žmonėmis.

Japonijos visuomeninis transliuotojas NHK skelbė, kad Y. Suga ketvirtadienį ir penktadienį surengs susitikimus su ekspertais, kad aptartų augantį COVID-19 atvejų skaičių iki įvedant naujus apribojimus.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Y. Suga sakė remsiąs savivaldybes, kurios reikalautų verslo įmonių užsidaryti anksčiau nei įprastai. Taip pat esą turėtų būti svarstoma uždrausti didesnes nei keturių žmonių grupes restoranuose ir baruose.

Iki šiol Japonijoje nebuvo įvestas visuotinis karantinas. Šalyje iš viso užregistruota apie 121 tūkst. COVID-19 atvejų ir daugiau nei 1 900 mirčių nuo šios ligos.


AFP-ELTA

„Visagino linija“ kviečia prisijungti
„Visagino linija“ kviečia prisijungti

„Visagino linija“ yra viena didžiausių darbdavių Šiaurės Rytų Lietuvoje

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта