JAV prezidento rinkimuose savo balsą jau atidavė 59 mln. amerikiečių
Pasaulyje 26 10 2020 642 peržiūros

JAV prezidento rinkimuose savo balsą jau atidavė 59 mln. amerikiečių

Likus savaitei iki JAV prezidento rinkimų, savo balsą juose jau atidavė 59 mln. amerikiečių. Floridos universiteto „JAV rinkimų projekto“ duomenimis, išankstiniame balsavime iki dabar dalyvavo 2 mln. rinkėjų daugiau nei išankstiniame balsavime prieš ketverius metus. Balsavimo biuletenius jau užpildė pirmiausiai demokratų kandidato Joe Bideno šalininkai.

JAV piliečiai turi galimybę prieš tikrąją rinkimų datą balsuoti paštu arba iš anksto savo balsą asmeniškai atiduoti rinkimų apylinkėse. Išankstinio balsavimo rodikliai, be kita ko, dėl koronaviruso pandemijos šiais metais yra rekordiniai. Daugelis rinkėjų, vengdami rizikos užsikrėsti, lapkričio 3-iąją nenori rodytis rinkimų punktuose.

Tai, kad daugiau demokratų rinkėjų naudojasi galimybe balsuoti paštu, nereiškia, kad respublikono Donaldo Trumpo rėmėjai lapkričio 3-iąją aktyvumo neišlygins. Stebėtojai mano, kad respublikonų rinkėjai lapkričio 3-iąją masiškai trauks į rinkimų apylinkes.

Savo balsą jau atidavė ir D. Trumpas. Jis apsilankė balsavimo punkte, įrengtame Vest Palm Byčo bibliotekoje Floridos valstijoje. D. Trumpas kritikuoja balsavimą paštu ir tvirtina, kad tai leis klastoti rinkimų rezultatus.

Šiuo metu apklausose šalies mastu J. Bidenas smarkiai lenkia D. Trumpą.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

„JAV rinkimų projektas“ prognozuoja didelį rinkėjų aktyvumą. Manoma, kad savo balsą rinkimuose atiduos per 150 mln. žmonių. Tai būtų 13 mln. daugiau nei per praėjusius prezidento rinkimus.


ELTA

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта