Kinas: „Pasmerkti. Kauno romanas" (2019)
Kultūros ir sporto renginiai 19 02 2019 1926 peržiūros

Kinas: „Pasmerkti. Kauno romanas" (2019)

Vasario 22 d. 18 val. kviečiame į premjerą - kriminalinę dramą „Pasmerkti. Kauno romanas" (rež. R. Rudokas).

Pagal tikrus faktus sukurtoje kriminalinėje dramoje – istorija apie tai, kaip viena kvaila klaida sugriovė keturių draugų gyvenimą ir visam laikui pavertė juos nusikaltėliais. Pasmerktais žmonėmis.

Paaugliai Giedrius, Ernestas, Vaidas ir Mantas, norėdami atkeršyti kaimynui nudaigojusiam jų karvelius, padega jo buto duris. Daugiabutyje kyla didžiulis gaisras. Žūva ne tik kaimynas, bet ir visiškai nekalti žmonės. Draugai nuteisiami ilgiems metams nelaisvės. Išėję iš kalėjimo jie – dabar jau suaugę vyrai – nebepritampa prie visuomenės normų ir galiausiai pasuka vieninteliu jiems suprantamu nusikaltėlių keliu. Tačiau už visų jų vykdomų nusikaltimų stovi viena lemtinga moteris...

Nors veikėjų vardai filme, saugant mirusiųjų atminimą, pakeisti, tačiau pastabesni žiūrovai juostoje atpažins ne vieną nesenos praeities įvykį.

FILMO ANONSAS
www.youtube.com/watch?v=rxLaYHCcLg8

BILIETO KAINA 5 EUR
Bilietus platina VKC „Draugystė" , Parko g. 7
Kasos darbo laikas II - VI 14 - 20 val.

Visagino kultūros centro informacija

news.tts.lt

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта