Kino savaitė Visagine
Kultūros ir sporto renginiai 23 06 2021 954 peržiūros

Kino savaitė Visagine

"SPURGULIAI" - spurguliai OP ir ED yra mieli ir dar nematyti sutvėrimai. Apvalučiai tarsi spurgos, į žiurkėnus panašūs žaismingi gyvūnėliai iš 1835-ųjų Galapagų salų netikėtai atkeliauja į šiuolaikinį Šanchajų. Patekę į muziejų, OP ir ED jame išvysta visai ne tai, ką norėtų – spurgulių rūšis skelbiama išnykusia ir čia eksponuojama kartu su dinozaurais!

"VALDININKO PRAKEIKSMAS"
- Valdininko Fiodoro gyvenimas kaip tik turi ženkliai pagerėti: už „teisingą“ sprendimą ir jo parašą Fiodorui žadama gausiai atsilyginti. Grynais, žinoma. Tačiau ruošdamasis stambiausio savo gyvenime kyšio paėmimui, Fiodoras padaro nedovanotiną klaidą: supykdo iš pažiūros visiškai eilinę močiutę, jai išdidžiai pasakęs, kad „neima kyšių“. Močiutė pasirodo besanti visiškai neeilinė ir prakeikia Fiodorą – nuo šiol jis fiziškai negalės paimti jokio, net ir paties menkiausio kyšio.

Primename, kad ketvirtadienį, per Jonines (birželio 24 d. ) nedirbsime.

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта