Ligoninė neteikė jokios informacijos apie pacientės sveikatos būseną
Visagine 20 06 2018 1204 peržiūros

Ligoninė neteikė jokios informacijos apie pacientės sveikatos būseną

Mūsų ankstesniame straipsnyje Policijos komisaras Cicėnas:”Dėkoju visiems, padėjusiems Jelenos Bedij paieškose!” rašėme:

«Redakcijai žinoma, kad Jelena buvo paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių ir kol kas yra ten. Anesteziologijos reanimatologijos skyriaus vedėjas, anesteziologas Jurijus Fedurcia paaiškino, kad gavo V. Veikšos įsakymą neduoti jokios informacijos apie pacientės Jelenos Bedij sveikatos būseną ir negali nepaisyti vadovo nurodymo».

Kitų duomenų iš darbuotojų arba ligoninės vadovų gauta nebuvo. Bet po straipsnio publikacijos į redakciją paskambino asmuo, kuris prisistatė Visagino ligoninės direktoriumi ir davė trumpą informaciją apie tai, kad “prognozės optimistinės”. Papildėme šita informcija mūsų straipsnį.

Visagino ligoninės direktorius Kastytis Matulevičius, nustebo, perskaitęs straipsnio papildymą, kadangi jokios informacijos nedavė.

Redakcija nuoširdžiai atsiprašo Kestučio Matulevičiaus už nepatvirtintus duomenis ir jų publikavimą.

news.tts.lt

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта