Ligoninės slaugos skyriuje, pagaliau, veikia ventiliacija
Visagine 17 07 2018 1076 peržiūros

Ligoninės slaugos skyriuje, pagaliau, veikia ventiliacija

Liepos 13 d. Buvo pasirašytas perdavimo-priėmimo aktas dėl ventiliacijos sistemos įrengimo Visagino ligoninės slaugos skyriuje.

Aktą pasirašė komisija, kurią sudarė Visagino savivaldybės, ligoninės, darbus atlikusios rangovų įmonės «Orestinos montažas» atstovai.

Priminsime, kad palaikomojo gydymo ir slaugos skyrius - specifinis: dauguma pacientų - gulintys ligoniai ir ventiliacija čia, tiesiogine prasme, reikalinga kaip oras.

Bet kažkodėl šį klausimą ilgą laiką negalėto išspręsti. Kažkada buvo pateiktas raportas, kad ventiliacija įrengta, vėliau išsiaiškinta, kad tai fikcija, ir kol jai buvo ieškomi pinigai, slogus kvapas persmelkė visus kampus.

Lėšos ventiliacijos sistemos įrengimui buvo skiriamos ir anksčiau, bet jų neužtekdavo, todėl darbai nebuvo įvykdyti. Reikia būti dėkingiems buvusiai Visagino ligoninės veiklos stebėjimo tarybos pirmininkei Ninai Fiodorovai Degteriovai, kuri reikalavo šio klausimo sprendimo.

Kaip informavo Vietinio ūkio valdymo ir statybos skyriaus vedėja Rimutė Rinkevičienė, nauja ventiliacijos sistema yra kompiuterizuota ir atitinka šiuolaikinius techninius reikalavimus.

Pažiūrėsim, kaip ji veikia ir ar slaugos skyrius sugebės atsikratyti nemalonių kvapų.

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта