Naujojo cirko stotelės tęsia savo kelionę!
Visagine 24 11 2023 208 peržiūros

Naujojo cirko stotelės tęsia savo kelionę!

Šiuolaikinis cirkas yra meno forma, kurios neriboja žiūrovų ir artistų amžius. Tai ne cirkas, kurį visi pažįstame dar vaikystėje, tai akrobatiniai elementų jungimas su kitais menais, šokiais ir teatru. Šis Naujojo cirko stotelės festivalis Visagine jau penktas, ir mes kartu švęnčiame jo jubiliejų.

Kviečiame prisijungti ir pamatyti netikėtų atradimų sau.

Kas dar laukia visaginiečių?

Lapkričio 29 d. 19.00 VKC „Draugystė“. Trupė Accompany ME su eskizu „Tempai“, pasitelkdama bendrą Cyro rato ir virtuvės žongliravimo (kiaušiniais ir blynais) kalbą, į sceną perkelia istoriją, kuria siekiama normalizuoti meilę visomis jos formomis.

Lapkričio 30 d. 19.00 VKC „Banga“. Big Wolf Company „Nereikia minėti“ – tai spektaklis, kuriame nagrinėjama vienišos tėvystės temą, paliečiant jų pačių prisiminimai apie vaikystę, ir atrandami būdai, kaip įkūnyti, perkelti ir perduoti atradimus per menines praktikas ir sąveikos taškus.

Gruodžio 8 d. 18.00 VKC „Banga“. Šeimos šou RAAF yra pirmasis Švedijos modernus šou ant lyno. Istorija sukasi apie draugystę, seserystę ir patį gyvenimą, kur šokėjos eina savais keliais, bet visada stovi viena šalia kitos. Patirti RAAF – tai tarsi žiūrėti į debesis – choreografinį spektaklį, kuriame galima pamatyti formas, jei žiūri pakankamai ilgai. (Mokamas).

Visagino kultūros centro informacija

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта