Papildomos nemokamos paslaugos pagyvenusiems ir žmonėms su negalia
Visagine 21 01 2021 751 peržiūros

Papildomos nemokamos paslaugos pagyvenusiems ir žmonėms su negalia

Visagino savivaldybės administracija, įgyvendindama projektą „Kompleksinių paslaugų šeimai organizavimas Visagino savivaldybėje“ kartu su projekto partneriu Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Visagino skyriumi, pradėjo teikti maisto produktų, medikamentų, higienos ir (ar) kitų būtinų prekių nupirkimo ir (ar) pristatymo paslaugą, pagalbą su mokant mokesčius.

Šią paslaugą numatyta teikti karantino, riboto karantino ar ekstremaliosios situacijos metu, kai dėl COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) protrūkio ar epidemijos visoje šalyje tam tikrose teritorijose ir (ar) objektuose taikomos visuomenės sveikatos saugos priemonės riboja įprastą Lietuvos Respublikos įstatymuose numatytų viešųjų paslaugų teikimą ir socialiai pažeidžiamiems asmenims su kelia nenumatytus kasdienio gyvenimo sunkumus.

Paslauga gali būti teikiama senyvoamžiaus (nuo 65 m.) bei negaliąturintiems asmenims, kadangi šios asmenų grupės priklauso didesnės rizikos grupei su sirgti su nkiakoronaviruso (COVID-19) ligos forma ir esantį vairiems apribojimams ir saugumo reikalavimams šalyje susiduria su daugybe kasdienių buitinių iššūkių.

Paslauga teikiama, jei asmuo negauna ir neturi teisės gauti įprastų socialinių paslaugų.

Vienam asmeniui ši paslauga teikiama 1 kartą po 2 val. per savaitę.

Tiems, kurie norės pasinaudoti šia nemokoma paslauga, turi iš anksto paruošti grynuosius pinigus, reikalingų maisto produktų, medikamentų, higienos ir kitų būtinų prekių sąrašą bei sąskaitas mokesčių apmokėjimui.

Visagino gyventojus, kuriems reikalinga maisto produktų, medikamentų, higienos ir (ar) kitų būtinų prekių nupirkimo ir (ar) pristatymo paslauga, kviečiame pasinaudoti šia nemokama paslauga.

Registracija ir išsami informacija:

tel. 8-657-71655 arba el. paštu bsnvisaginas@gmail.com darbo dienomis nuo 8.00 iki 17.00 val.

tel. 8-652-98773 arba el. paštu visaginas@ redcross.lt darbo dienomis nuo 8.00 iki 13.00 val.

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта