Pasieniečių mokykla kviečia mokytis ir įgyti pasieniečio profesiją
Visagine 09 04 2020 819 peržiūros

Pasieniečių mokykla kviečia mokytis ir įgyti pasieniečio profesiją

Kiekviena profesija yra kažkuo savita ir patraukli. Kiekvienas žmogus profesiją renkasi pagal pašaukimą. Jeigu Jums ne mažiau kaip 18 ir ne daugiau kaip 60 metų, esate patikimas ir sąžiningas, geros sveikatos, stiprus ir sportiškas, jaučiate kasdienį gerų darbų troškulį, Jums nesvetimas noras saugoti ir padėti – tai jau žingsnis į pasieniečių gretas. Manote, kad Jūsų pašaukimas yra tapti pasieniečiu? Pasieniečių mokykla kviečia mokytis ir įgyti pasieniečio profesinę kvalifikaciją.

Jau dabar visi pretendentai, pageidaujantys gauti siuntimą dalyvauti atrankoje į Pasieniečių mokyklą, ne vėliau kaip iki 2020 m. liepos 15 d. turi pateikti reikiamus dokumentus el. paštu stok@vsat.vrm.lt.
Daugiau informacijos dėl stojimo sąlygų bei reikiamų dokumentų rasite paspaudę šią nuorodą http://www.pasienis.lt/lit/Informacija-siemet-ketinantiems-stoti-i-pasienieciu-mokykla


Vilniaus pasienio rinktinės ir Visagino savivaldybės administracijos informacija

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта