Policijos komisaras Cicėnas:”Dėkoju visiems, padėjusiems Jelenos Bedij paieškose!”
Visagine 19 06 2018 1147 peržiūros

Policijos komisaras Cicėnas:”Dėkoju visiems, padėjusiems Jelenos Bedij paieškose!”

Visagino policijos komisariato komisaras Jonas Cicėnas dėkoja visiems gyventojams, padėjusiems Jelenos Bedij paieškose, teikė informaciją, patarė, ir tiems, kas tiesiog meldėsi tam, kad Jelena Bedij būrų surasta gyva.

Tai, kad moteris gyva, komisaro nuomone yra svarbiausia, detalės ir kita informacija apie paieškų pabaigą - ne taip reikšminga. Bet, atsižvelgdamas į tai, kad visaginiečiai keturias paras gyveno šiuo įvykiu, nuoširdžiai jaudinosi dėl Jelenos likimo, Jonas Cicėnas papasakojo, kaip ją rado.

«Mes išplatinome paieškos duomenis Visagine ir jo apylinkėse ir Jeleną atpažino vyriškis, Liaudėnų kaimo gyventojas. Jis pamatė, kad moteris išėjo iš miško ir pajudėjo šulinio link, vandens pasisemti. Vyras paskambino mums, ir labai greitai E. Bedij buvo atgabentą policijos į Visagino ligoninę.

Deja, daugiau informacijos jums pateikti negaliu, kadangi pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl be žinios dingusios moters ir duomenys apie žmogų negali būti platinami», - pasakė komisaras.

Ligoninės direktoriaus pavaduotojas Vladimir Veikša, kuris šuo metu pavaduoja direktorių Kastytį Matulevičių, atsisakė pateikti bet kokią informaciją apie pacientę Jeleną Bedij, remdamasis teisiniais aktais.

Redakcijai žinoma, kad Jelena buvo paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių ir kol kas yra ten. Anesteziologijos reanimatologijos skyriaus vedėjas, anesteziologas Jurijus Fedurcia paaiškino, kad gavo V. Veikšos įsakymą neduoti jokios informacijos apie pacientės Jelenos Bedij sveikatos būseną ir negali nepaisyti vadovo nurodymo.

Tikekimes, kas Jelenos sveikatai jau niekas nebegresia. Jei atsiras nauja informacija, mes ją paskelbsime.

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта