Policijos pareigūnai primena: per postus pažeidėjams prasmukti nepavyks
Įvykiai ir kriminalas 22 01 2021 1194 peržiūros

Policijos pareigūnai primena: per postus pažeidėjams prasmukti nepavyks

Prasidėjus eismo ribojimams tarp savivaldybių, postuose dirbantys pareigūnai kiekvieną dieną susiduria su išradingais keliautojais, kurie dėl įvairių priežasčių bando ,apeiti įstatymus.

Tačiau Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Visagino policijos komisariato pareigūnai nepraranda budrumo ir ne tik vertina atvykstančiųjų galimybes patekti į Visagino savivaldybę, bet ir atkreipia dėmesį į įtartiną vairuotojų elgesį, jų vežamą bagažą. Kartais pareigūnų įtarimai pasitvirtina su kaupu.

Sausio 1 d. apie 17.55 val. jaunas vairuotojas (gim. 1997 m.), ne tik ryžosi vairuoti transporto priemonę būdamas neblaivus (1.42 prom.), bet ir neturėjo tam teisės.

Taip pat ir sausio 13 d. apie 12.40 val., ir sausio 14 d. apie 17.48 val. per postus nepabūgo važiuoti neblaivūs vairuotojai - vienam vairuotojui (gim. 1983 m.) nustatytas lengvas girtumo laipsnis (0.90 prom.), o kitam vairuotojui (gim. 1980 m.), kuris, beje, įtikinėjo pareigūnus, kad alkoholio nevartojo, nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2.64 prom.). Įstatymų pažeidėjams, nevengiantiems vairuoti transporto priemonių apsvaigus nuo alkoholio, teks paploninti pinigines, nes už šiuos nusižengimus surašyti protokolai. Vairuotojui, kuriam nustatytas sunkus girtumo laipsnis, gresia rimtesni nemalonumai  - pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Per postus keliautojai bando važiuoti ne tik būdami apsvaigę nuo alkoholio, bet ir vežtis draudžiamus daiktus.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Sausio 15 d. apie 12.25 val. poste sustabdytas automobilis, kuriame ant galinės sėdynės rastas daiktas, panašus į naminės degtinės gaminimo aparatą. Vairuotojas (gim. 1961 m.), pareigūnams paaiškino, kad šis aparatas nėra draudžiamas ir yra skirtas vandeniui distiliuoti, tačiau specialistų išvada patvirtino, kad tai yra naminės degtinės gaminimo aparatas. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kol kas eismo ribojimai tarp savivaldybių Lietuvos Respublikos vyriausybės nutarimu nepanaikinti, todėl pareigūnai primena: per postus pažeidėjams prasmukti nepavyks.

Visagino policijos komisariato informacija

 







Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта