Policijos suvestinė
Įvykiai ir kriminalas 09 11 2012 726 peržiūros

Policijos suvestinė

Visagino PK informuoja.:::

Lapkričio 2 d. 50-ties metų moteris pranešė, kad namuose, Visagine, Veteranų g., kilo konfliktas su 48-erių metų sutuoktiniu, kuris konflikto metu ją sumušė. Dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 4 d. 38-erių metų moteris parnešė, kad ją namo, esančio Statybininkų g., laiptinėje sumušė vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 5 d. moteris pranešė, kad po pažįstamo vyro apsilankymo iš namų dingo per 150 litų. Nustatyta, kad vagystė įvykdė ankščiau teistas 26-erių metų jaunuolis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Lapkričio 6 d. vyras pranešė, kad nepažįstamas jaunuolis bando atidaryti jo buto, esančio Energetikų gatvėje, duris. Nurodyto namo laiptinėje sulaikytas 26 -erių metų jaunuolis, kuris laužė buto durų spyną, norėdamas į jį patekti ir pagrobti bute esantį turtą. Jaunuolis sulaikytas ir uždarytas į Visagino policijos komisariato areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 6 d. Visagino policijos komisariate, atliekant 31-erių metų vyro asmens apžiūrą, rasta ir paimta augalinės kilmės, įtariama narkotine, medžiaga. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas.

news.TTS.lt

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта