Prezidentas laukia sklandaus laikinosios Vyriausybės darbų perdavimo naujam Ministrų Kabinetui
Lietuva ir Baltijos šalys 02 12 2020 487 peržiūros

Prezidentas laukia sklandaus laikinosios Vyriausybės darbų perdavimo naujam Ministrų Kabinetui

Lietuvos Respublikos prezidentas Gitanas Nausėda, trečiadienį susitikęs su laikinai ministro pirmininko pareigas einančiu Sauliumi Skverneliu, aptarė taikomas kovos su koronaviruso pandemija (COVID-19) priemones, taip pat laikinosios Vyriausybės pasirengimą perduoti darbus naujai Vyriausybei.

„Karantino sąlygomis pandemijos plitimas sulėtėjo, tačiau nesustojo. Siekdami apsaugoti žmonių sveikatą ir išvengti didesnių gydymo įstaigų veiklos sutrikimų, turime pasiekti, kad užsikrėtimų skaičius pagaliau imtų mažėti“, – pabrėžė šalies vadovas.

Pasak prezidento, Lietuvą jau artimiausiu metu gali pasiekti COVID-19 vakcinos, todėl būtina tinkamai pasiruošti jų priėmimui ir visuomenės skiepijimui. Atsižvelgiant į tai, kad Europos Sąjunga, o kartu ir Lietuva, yra apsisprendusios įsigyti trijų tipų vakcinas, kurių laikymo sąlygos skirtingos, ypač svarbu užtikrinti, kad logistiniai veiksmai būtų suderinti, vakcina saugiai laikoma ir efektyviai skirstoma, pažymima Prezidento komunikacijos grupės pranešime.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Šalies vadovas taip pat išsakė lūkestį, kad laikinosios Vyriausybės nariai konstruktyviai ir sklandžiai perduos savo darbus naujam Ministrų Kabinetui, kai šis bus suformuotas. Pasak G. Nausėdos, kolegiškas darbų ir informacijos perdavimas yra ypač svarbus šiuo kritiniu šaliai laikotarpiu, o laikinoji Vyriausybė privalo sąžiningai ir skaidriai atlikti savo pareigas iki paskutinių darbo akimirkų.


ELTA 

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта