Savaitgalį eismo įvykiuose sužeisti 25 žmonės, žuvo triratį motociklą vairavusi moteris
Įvykiai ir kriminalas 30 04 2018 1205 peržiūros

Savaitgalį eismo įvykiuose sužeisti 25 žmonės, žuvo triratį motociklą vairavusi moteris

Savaitgalį, balandžio 27-29 dienomis, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, šalies keliuose įvyko 22 eismo įvykiai. Savaitgalio eismo įvykiuose žuvo vienas žmogus, 44-erių metų triračio motociklo vairuotoja, sužeisti 25 žmonės. 

Neblaivūs vairuotojai savaitgalį sukėlė 10 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeisti 4 žmonės. Per tris paras policija užregistravo 174 eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti. Pareigūnai savaitgalį nustatė 113 neblaivių vairuotojų, 46 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės, taip pat išaiškino 107 asmenis, vairavusius neturint tam teisės, nustatė 358 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimus, taip pat nustatyti 103 neblaivūs dviračių vairuotojai.

Šeštadienį, balandžio 28-ąją, 14.31 val., Vilniuje, Galvės gatvėje, automobilis „Honda FR-V“, vairuojamas 65 m. vyro, apsisukdamas iš pirmos eismo juostos, susidūrė su antra eismo juosta ta pačia kryptimi važiavusiu triračiu „Bombardier Can-Am“, kurį vairavo 43 m. moteris. Per eismo įvykį nukentėjo triračio vairuotoja, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę, kurioje 16.35 val. mirė.

Šeštadienį, 14.18 val., Akmenės rajone, Papilės miestelyje, S. Daukanto gatvėje, automobilį „Opel Astra“ vairavęs 19-metis vaikinas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į priešinga kryptimi važiavusį automobilį „Audi A6“, kurį vairavo 46 m. vyras. Įvykio metu buvo sužeista 49 m. moteris, važiavusi automobilyje „Opel“, taip pat sužeistas automobilio „Audi“ vairuotojas ir kartu važiavusi 56 m. moteris. Visi trys sužeistieji gydomi ambulatoriškai.

Šeštadienį, 14.45 val., Širvintų rajone, Zibalų seniūnijos, Šešuolėlių I kaime, 45 m. vyras, vairuodamas automobilį „Dodge Gand Caravan“, važiuodamas pagrindiniu keliu partrenkė staiga iš šalutinio kelio dviračiu išvažiavusį 14-metį berniuką. Įvykio metu nepilnametis dviratininkas buvo sužeistas ir pristatytas į ligoninę.

Sekmadienį, apie 18.00 val., Kaune, A. Juozapavičiaus prospekte, automobilis „Opel Frontera“, vairuojamas 31 m. vyro, atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Renault Laguna“, kuris nuo smūgio pariedėjo į priekį ir atsitrenkė į motociklą „Suzuki“. Įvykio metu motociklą vairavęs 57 m. vyras buvo sužeistas ir gydomas ambulatoriškai. Įvykį sukėlęs automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas buvo neblaivus, jam nustatytas 2,33 prom. girtumas. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienio vakare, 21.04 val., Klaipėdoje, Taikos-Debreceno gatvių sankryžoje, neblaivaus 44 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Vectra“ neblaivus, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio skiriamojoje juostoje buvusį stulpą. Taip pat neblaivus, 39 m. automobilio keleivis buvo sužeistas ir pristatytas į ligoninę. Įvykį sukėlusiam neblaiviam vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 3,40 prom., girtumas.

ELTA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Balandžio mėnesio pasiūlymai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта