Traukiasi STT akiratyje atsidūrusios Neįgalumo nustatymo tarnybos direktorius
Lietuva ir Baltijos šalys 30 04 2018 931 peržiūros

Traukiasi STT akiratyje atsidūrusios Neįgalumo nustatymo tarnybos direktorius

Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (NDNT) direktorius Manfredas Žymantas pirmadienį šalių susitarimu palieka tarnybos vadovo pareigas. 

ELTA primena, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) NDNT atlieka tris tyrimus dėl galimo kyšininkavimo nustatant neįgalumą - 2 Šiauliuose ir 1 Klaipėdoje.

Šalinant korupcijos galimybes neįgalumo ir darbingumo nustatymo srityje NDNT bendradarbiauja su STT, bet ateityje numatoma dar labiau sustiprinti prevenciją, siekiant skaidraus sistemos veikimo ir nepriekaištingos tarnybos reputacijos.

Kol bus paskirtas naujas vadovas, laikinai direktoriaus pareigas nuo gegužės 2 dienos eis NDNT direktoriaus pavaduotoja Vytautė Polujanskienė.

M. Žymantas į tarnybos vadovo pareigas buvo paskirtas socialinės apsaugos ir darbo ministro įsakymu 2015 metų balandžio 27 dieną.
ELTA
Dainiaus Labučio (ELTA) nuotr
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта