Visaginas gali daugiau!
Rinkimai 2023 28 02 2023 450 peržiūros

Visaginas gali daugiau!

Noriu supažindinti jus su kandidatais iš sąrašo Nr. 11

ANA NAROVČENKO. Numeris sąraše – 7.

Gimiau ir užaugau Visagine. Esu ištekėjusi, dviejų vaikų mama.

Turiu aukštąjį išsilavinimą, baigiau verslo vadybos studijas. Po studijų dirbau personalo valdymo srityje. Šiuo metu dirbu Lean gamybos efektyvumo sistemos specialiste vienoje didžiausių Visagino pramonės įmonių – baldų gamykloje.

Organizuoju ir aktyviai dalyvauju mūsų įmonės savanorių judėjime. Organizuojame iniciatyvas nukreiptas į pagalbą mūsų miesto gyventojams bei socialinėms įstaigoms.

Noriu būti naudinga darbuose, kurie susiję su Visagino miesto klestėjimu ir augimu. Esu tikra, kad savo žinių ir patirties dėka, galėsiu atstovauti savo gimtojo miesto ir jo gyventojų interesams miesto taryboje.

Didžiulis noras dirbti miesto gerovei bei iniciatyvumas gali daug! Tikiu, kad Visaginas gali daugiau!

 

JEVGENIJ CHOROŠKO. Sąrašo numeris – 10 .

38 metai, vedęs. Aukštasis inžinerinis išsilavinimas, dirba Ignalinos AE radioaktyviųjų atliekų perdirbimo ir saugojimo skyriaus pamainos viršininku, darbo stažas apie 10 metų.

Jevgenij gimė ir užaugo Visagine, 2003 metais baigė „Atžalyno“ vidurinę mokyklą, studijavo telekomunikacijų inžineriją. Po studijų dirbo pagal specialybę Vilniuje. Vėliau dirbo užsienyje, bet 2009 metais grįžo į gimtąjį miestą, kur dirba iki šiol. Vertingiausiu savo gebėjimu jis laiko gebėjimą dirbti komandoje, taip pat jis moka vertinti kitų darbą, ramiai reikšti savo nuomonę, rasti kontaktą su naujais žmonėmis.

Kodėl Jevgenij pasirinko J. Šuklino komandą? „Kadangi tai yra būtent tas žmogus, kuris gali vadovauti kitiems žmonėms ir vadovauti ne jėgos, o įkvėpimo ir įtikinėjimo galia, - įsitikinęs Jevgenij. –Tai lyderis, kuris visada turi aiškų tikslą, toli už jo paties interesų ir jis tai ne kartą įrodė. Tačiau, norint pasiekti užsibrėžtų tikslų, jam reikia palaikymo ir stiprios komandos, nes vienam tokius tikslus pasiekti sunku“.

Taip pat Jevgenij yra įsitikinęs, kad, norint dirbti mūsų miesto gyventojų labui, reikia ne tik patirties ir žinių, bet, visų pirma, mylėti savo miestą, girdėti ir suprasti žmones. „Labai noriu, kad mieste būtų kuo daugiau laimingų žmonių, patenkintų gyvenimu ir maksimaliai save realizavusių. Visaginas turėtų vienyti įvairių tautybių ir amžiaus, išsilavinimo ir pažiūrų, charakterio ir gyvenimo būdo žmones. Ir jų neatskirti, kaip dažnai, deja, nutinka dabar. Tik tada atsiras daug norinčių bendradarbiauti su mūsų miestu“.

J. Choroško nuomone, pagrindiniai artimiausios ateities uždaviniai – pritraukti į miestą išsilavinusius kvalifikuotus gyventojus, verslų atstovus ir turistus, plėtoti infrastruktūrą ir įmones, išspręsti nebaigtų ir apleistų pastatų klausimą, plėtoti sporto objektus ir naujas sporto šakas (ledo ritulio, dviračių ir automobilių sporto ir kt.). Kaip ir daugelis visaginiečių, Jevgenij vasarą mėgsta leisti laisvalaikį, važinėdamas dviračiu aplinkiniuose miškuose, o žiemą, čiužinėdamas ežere. Todėl, dirbdamas taryboje dės visas pastangas tam, kad mieste (ir už jo, ypač prie kelio į Ignalinos AE) atsirastų nauji dviračių takeliai, ir, žinoma, ilgai laukta čiuožykla.

 

OLGA ŠINKARENKO. Sąrašo numeris – 19.

Aukštasis išsilavinimas. Darbovietė – Visagino kultūros centras ir Visagino neįgaliųjų draugija, taip pat yra kūrybinės grupės vadovė, 45 metų darbo patirtis.

Visagine gyvena jau 37 metus. Ištekėjusi, turi du sūnus ir dvi anūkes. Olga – aktyvi mūsų miesto gyventoja, sekanti viską, kas vyksta, kaip keičiasi miestas, kokių plėtros kelių ieško miesto valdžia. Ji mano, kad valdžios bei tarybos sudėties atsinaujinimas yra būtinas, kad miestas vystytųsi toliau su naujais uždaviniais ir idėjomis. Olga ne tik ilgą laiką stebi Jevgenijaus Šuklino komandos darbą, bet ir aktyviai ją palaiko, nes yra įsitikinusi, kad būtent ši energinga komanda gali pakeisti į gerąją pusę gyvenimą mieste ir pagerinti Visagino įvaizdį šalyje.

Tarybos darbe gali labai praversti Olgos socialinio ir visuomeninio darbo patirtis. „Žinau įvairių amžiaus grupių problemas mūsų mieste, ir tai labai svarbu tarybos nariui, – teigia Olga. – Reikia būti mobiliems, nepamesti iš akių žmonių poreikių, sprendžiant įvairias aktualias miesto problemas“.

O prioritetinių reikalų mieste yra daug: infrastruktūra ir keliai, gyventojų gerovės lygis, socialinė sritis: jaunimo su negalia užimtumas, gerų sąlygų darbui su senjorais sukūrimas. Ir reikia galvoti ir spręsti visus šiuos klausimus čia ir dabar. Pasak Olgos, reikia pasisemti kitų šalių mažų miestelių valdymo patirties ir geriausias idėjas įgyvendinti Visagine. Ir, žinoma, išklausyti gyventojų nuomonę, sprendžiant įvairius miestui svarbius klausimus, ir kartu gerinti gyvenimo sąlygas mūsų mylimame mieste.

 

Politinė reklama. Apmokėta iš Liberalų sąjūdžio ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų koalicijos „Visaginiečių koalicijos“ (kandidatų sąrašo Nr. 11) PK sąskaitos.Užsakymo Nr PR‐2022/58.

Už politines reklamos turinį [tekstą] bei kalbą, galinčius pasitaikyti netikslumus ar kitokias klaidas redakcija news.tts.lt neatsako.

Laida "Savaitės kontūrai"  2024 05 07
Laida "Savaitės kontūrai" 2024 05 07

Miesto naujienų apžvalga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта