Visagino gyventojai ir vėl nukentėjo pirkdami prekes virtualioje erdvėje ir investuodami į kriptovaliutas!
Įvykiai ir kriminalas 08 03 2021 727 peržiūros

Visagino gyventojai ir vėl nukentėjo pirkdami prekes virtualioje erdvėje ir investuodami į kriptovaliutas!

Vienas iš sukčiavimo atvejų, kai žmogus skelbimų svetainėje Skelbiu.lt rado jį dominantį benzininį pjūklą, pervedė pinigus į nurodytą sąskaitą, tačiau prekės taip ir negavo. Visaginietis neteko 120 eurų. Kiti du sukčiavimo atvejai, kai buvo siūloma investuoti į kriptovaliutas. Vienas iš gyventojų neteko 1250 eurų, kitas – 2300 eurų. Raginame gyventojus nepamiršti - sukčiai veikia nuosekliai ir atkakliai, labai įtaigiai įtikinėja, naudojant specifinius investavimo terminus, skambina kelis kartus, atkakliai siūlo papildomai investuoti.

Dažniausiai investuoti į kriptovaliutas siūlo rusiškai kalbantys asmenys. Atkreipiame dėmesį, neatlikite skuboto ir neapgalvoto išankstinio mokėjimo ar mokėjimo avansu už produktus ar paslaugas įsigyjamas internetu. Pirkdami prekes, paslaugas, virtualias valiutas – visada būkite budrūs ir atsargūs, pasverkite riziką, kuri yra neišvengiama. Kritiškai mąstykite, kada siūlomos didelės nuolaidos ar ženkliai žemesnė kaina už realią prekės kainą.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Jei nukentėjote nuo sukčių elektroninėje erdvėje, praneškite policijai skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Saugokite savo turtą!!!

Visagino policijos komisariato informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта