Visagino savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo postą gali užimti Julija Svidėnienė
Visagine 20 06 2019 1588 peržiūros

Visagino savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo postą gali užimti Julija Svidėnienė

Visagino savivaldybės administracijoje jau paskirstyti visi pagrindiniai postai, išskyrus vieną - laisva savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo vieta. Buvo prognozuojama, kad šias pareigas užims Zigfridas Binkevič, išrinktas į vietos Tarybą nuo Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicijos „Krikščioniškų šeimų sąjunga“ (LLRA-KŠS) tačiau, dabar figūruoja kita pavardė.

Į administracijos vadovo pavaduotojo postą bus teikiama Julijos Svidėnienės kandidatūra. Klausimas dėl jos skyrimo į šias pareigas yra įtrauktas į artimiausio Tarybos posėdžio, kuris vyks birželio mėn. 27 d., darbotvarkę.

Visgi kodėl nėra siūloma Z. Binkevič kandidatūra?” - pasidomėjome mes. “Mūsų lyderis Valdemaras Tomaševskis laikosi tvirtos pozicijos: jei žmogus yra išrinktas į Tarybą, jis turi dirbti Taryboje”, - paaiškino J. Svidėnienė.

Julijai Svidėnienei - 36 metai, šiuo metu ji dirba IAE personalo skyriuje, viešųjų pirkimų srityje. “Darbo savivaldybėje patirties nėra, - pasakė ji, - bet aš visada ieškau naujų galimybių ir niekada neatsisakau pasiūlymų, jei jie atitinka mano lūkesčius”.  

Ar Tarybos nariai palaikys siūlymą dėl Julijos Svidėnienės paskyrimo į administracijos vadovo pavaduotojo pareigas, sužinosime po savaitės.


news.tts.lt



Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта