Lenkijos prezidentas: tyrimas dėl incidento Pševoduve tęsiasi, vyksta darbas laboratorijose
Pasaulyje 25 11 2022 384 peržiūros

Lenkijos prezidentas: tyrimas dėl incidento Pševoduve tęsiasi, vyksta darbas laboratorijose

Anot Lenkijos prezidento Andrzejaus Dudos, tyrimas dėl praėjusią savaitę Pševoduve nukritusios raketos tęsiasi – šiuo metu vyksta darbas laboratorijose, teigia jis.

„Tyrimas vis dar vyksta. Žinoma, visa veikla pačioje vietoje jau yra baigta, dabar vyksta laboratoriniai tyrimai“, – penktadienį Kaune po keturšalio prezidentų susitikimo žurnalistams teigė Varšuvos lyderis.

„Mes visi laukiame tyrimo išvadų ir, žinoma, aš į tyrimą niekaip nesikišu“, – užtikrino jis.

Lapkričio 15 d. raketa pataikė į Lenkijos pasienyje esantį Pševoduvo kaimą, esantį vos už 6 kilometrų nuo Ukrainos-Lenkijos sienos. Incidento metu žuvo du civiliai. Vakarų valstybės, įskaitant NATO, mano, kad tai buvo Ukrainos priešlėktuvinė raketa, paleista siekiant apsiginti nuo Rusijos kariuomenės atakų.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

„Žinoma, kad Rusijos kaltės yra, nes Rusija pradėjo agresiją Ukrainoje ir būtent Rusija užpuolė Ukrainą. Lapkričio 15-ą dieną dešimtys raketų buvo paleista iš Rusijos į Ukrainos teritoriją ir Ukraina gynėsi. Šios gynybos rezultatas buvo šis tragiškas įvykis“, – įvykius prisiminė A. Duda.


ELTA

Laida "Savaitės kontūrai" 2024 05 31
Laida "Savaitės kontūrai" 2024 05 31

Visagino naujienų apžvalga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта