Į gyventojų namus perskaičiuoti pensijos „Sodros“ darbuotojai nevaikšto
Įvykiai ir kriminalas 07 02 2013 677 peržiūros

Į gyventojų namus perskaičiuoti pensijos „Sodros“ darbuotojai nevaikšto

"Sodra" informuoja, kad nuo metų pradžios įsigaliojo nauja pensijų skaičiavimo tvarka, labiausiai aktuali tiems gyventojams, kuriems pensija skiriama pirmą kartą.:::Viską apie šiuos pakeitimus galima sužinoti paskambinus į „Sodros" informacijos centrą numeriu 1883.

Visi pensijos apskaičiavimui reikalingi dokumentai priimami ir su tuo susiję prašymai svarstomi TIK „Sodros" teritoriniuose skyriuose. Jeigu į jūsų namus atėjo „Sodros" darbuotojais prisistatantys asmenys - veikiausiai jie aferistai.

Neįsileiskite jų į namus ir neduokite jokių dokumentų. Jeigu sulaukėte tokių „svečių" raginame nedelsiant skambinti į policiją.

Taip pat informuojame, kad „Sodros" darbuotojai savo iniciatyva telefonu niekada neprašo jokių asmeninių duomenų - nei asmens kodo, nei banko sąskaitos numerio, nei jokių kitų. Jeigu jums paskambinę asmenys prisistato „Sodros" darbuotojais ir prašo tokios informacijos - tai taip pat aferistai. Apie juos irgi reikėtų pranešti policijai.

Daugiau informacijos:

Martynas Žilionis

Komunikacijos ir tarptautinių ryšių skyriaus Vyr. specialistas

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Tel. (8-5) 273 45 12

Mob. 8 630 00 930

El. p. martynas.zilionis@sodra.lt

Parengta pagal Valstybinio socialinio draudimo fondo informaciją

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта