Į Visagino savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas paskirtas Virginijus Bukauskas
Visagine 28 05 2019 1235 peržiūros

Į Visagino savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas paskirtas Virginijus Bukauskas

Kaip ir buvo tikėtina, šios dienos Tarybos posėdyje į Visagino administracijos savivaldybės direktoriaus pareigas buvo iškelta Virginijaus Andriaus Bukausko kandidatūra.

Savivaldybės meras Erlandas Galaguz pažymėjo, kad V. A. Bukauskas turi reikiamą patirtį: 2011-2015 metais jis vadovavo savivaldybės administracijai.

Meras taip pat pridūrė, kad susipažinus su pažyma, kurią jis gavo iš Specialiųjų tyrimų tarnybos ir įvertinus situaciją, jis mano, kad kandidatas  tai žmogus su nepriekaištinga reputacija.

Bet kaip parodė slapto balsavimo rezultatai, Tarybos narių nuomonės išsiskirstė. Už V. A. Bukausko paskyrimą Visagino savivaldybės administracijos direktoriumi balsavo 14 Tarybos narių, 10  prieš, vienas biuletenis pripažintas negaliojančiu.

Savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas V. A. Bukauskas pradės eiti nuo birželio 10 dienos. Iki tos dienos jam reikia spėti atsisakyti Tarybos nario mandato.

news.tts.lt

Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Balandžio mėnesio pasiūlymai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта