Įteikti pirmieji „Beatles“ studijų diplomai
Kultūros ir sporto renginiai 30 01 2011 726 peržiūros

Įteikti pirmieji „Beatles“ studijų diplomai

Kanadietė Mary–Lu Zahalan–Kennedy tapo pirmąja pasaulyje, įgijusia magistrantūros laipsnį iš „Beatles“ studijų.:::Buvusi Miss Kanada M. Zahalan–Kennedy buvo viena iš pirmųjų 12-kos studentų, kurie Liverpulio Hope universitete buvo pasirinkę „Nuostabiojo ketverto“ studijų programą, kuri atsirado 2009-aisiais, praneša Reuters.com.
„Aš taip didžiuojuos i šiuo pasiekimu. Kursas buvo labai įdomus ir suteikė daugybę žinių ir puikų supratimą, kokią įtaką ši grupė turėjo ir šią dieną vis dar turi visose gyvenimo srityse“, – sakė M. Zahalan–Kennedy. Mergina buvo pirmoji, kuriai buvo įteiktas diplomas iš „Beatles“, populiariosios muzikos ir kultūros studijų.
Kursas apima grupės dainų, jų kompozicijos studijas, taip pat aiškinamasi, kaip Liverpulis padėjo grupei formuotis, kokią įtaką jų muzika ir jie patys padarė pasauliui. Studijų įkūrėjas Mike`as Brockenas sakė, kad baigusieji tapo populiariosios muzikos ekspertai, galintys pasiūlyti šviežių ir provokuojančių įžvalgų populiariosios muzikos srityje.
 
Lrt.lt
Laida "Savaitės kontūrai"  2024 05 07
Laida "Savaitės kontūrai" 2024 05 07

Miesto naujienų apžvalga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта