Šalia Klaipėdos dramos teatro per kraupią BMW avariją užsimušė du jaunuoliai, vairuotojas sužalotas
Įvykiai ir kriminalas 03 05 2013 1240 peržiūros

Šalia Klaipėdos dramos teatro per kraupią BMW avariją užsimušė du jaunuoliai, vairuotojas sužalotas

Vėlų ketvirtadienio vakarą, 23.29 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Pilies g., prie Klaipėdos dramos teatro įvyko eismo įvykis, yra prispaustų žmonių.:::Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Pasak liudininkų, lenktyniavo du automobiliai. Mačiusiųjų teigimu, mašinų greitis buvo apie 150 kilometrų per valandą. Pirminiais duomenimis, BMW neįtilpo pirmojoje juostoje, išlėkė į priešpriešinę ir rėžėsi į medį. Ugniagesiai iš BMW galo ištraukė vieną lavoną, kitą - iš priekinės automobilio dalies. Dar vienas jaunuolis iš automobilio priekio ištrauktas leisgyvis, jį greitoji pagalba skubiai išvežė į ligoninę.

Penktadienio rytą paaiškėjo, kad vairavo Vilius C. (gim. 1991 m.), jis atsipirko tik galvos sumušimu, kūno nubrozdinimais. Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, vairuotojas buvo girtas. Penktadienio rytą jis teigė nieko neatsimenantis.

Žuvusieji: Mantas Kvedaravičius, gim. 1991 m., ir Eivydas Pocius, gim. 1991 m. Vienas iš šių vaikinų dirbo užsienyje, trumpam buvo grįžęs į gimtą miestą ir po kelių dienų turėjo vėl išvykti.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

DELFI

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта