Žongliravimo dirbtuvės su cirko artistu Kasparu Bujanausku
Visagine 17 01 2022 473 peržiūros

Žongliravimo dirbtuvės su cirko artistu Kasparu Bujanausku

2022 m. sausio 17-30 d. Visagino kultūros centre vyks kūrybinė žonglieriaus Kasparo Bujanausko rezidencija.

Kasparas augo cirko artistų šeimoje, todėl anksti išbandė beveik visas cirko disciplinas, bet septynerių įsimylėjo būtent žongliravimą. Šioje srityje savamoksliu save vadinantis Kasparas, nuolat ieško naujų triukų ir plečia galimybių ribas, o savo kūrybos vaisius demosntruoja cirko pasirodymuose Lietuvoje ir užsienyje. 2017 m. žonglieriaus talentas kūrėjui pelnė TV projekto „Lietuvos talentai“ laimėtojo vardą.

Pastaruoju metu Kasparas atranda subtilų šiuolaikinio cirko pasaulį, kur susijungia judesys, muzika, ritmas, vizualinė raiška ir žongliravimas objektais. Kaip tik Visagine žonglierius vystys naująjį šiuolaikinio cirko spektaklį.

Gera žinia visaginiečiams  –  cirko artistas atvers kūrybinės rezidencijos duris ir 2022 m. sausio 18, 20, 25 ir 27 d.17.30 val. VKC „Bangos salėje (Parko g. 16) ves žongliravimo užsiėmimus vaikams, jaunimui ir suaugusiems.

 

REGISTRACIJA VYKSTA IKI SAUSIO 17 D.:

https://forms.gle/EK1rrBe7QSWGU8ur9

 

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu, vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu, Galimybių pasas ar jam alternatyvūs dokumentai asmenims privalomi nuo 16 metų.

 

Kasparas Bujanauskas į Visaginą atvyksta projekto „Menų gaudyklė. Kūrybinių rezidencijų tinklo išvystymas Ežerų krašto regione“ rėmuose, kurio įgyvendinimą pagal programą „Kultūra“ finansuoja Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija.

Visagino kultūros centro informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта