A. Dulkys: svarstoma keisti kaukių nešiojimo tvarką
Lietuva ir Baltijos šalys 21 09 2021 903 peržiūros

A. Dulkys: svarstoma keisti kaukių nešiojimo tvarką

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys sako, kad Vyriausybė trečiadienį svarstys priemones, kurių reikėtų imtis epidemiologinei situacijai šalyje prastėjant. Pagrindinis dėmesys bus skiriamas ne tik senjorų vakcinavimo klausimams, bet ir galimybei keisti šiuo metu taikomą kaukių nešiojimo tvarką.

„Padiskutuosime apie kaukes. Mes buvome linkę manyti, kad visuomenė yra tikrai pakankamai sąmoninga ir gali prisidėti, nes kaukės nešiojimas yra labai nesudėtingas dalykas, kurį galima daryti. Tačiau planuojame aptarti, ar visgi kai kuriais atvejais nereikėtų tą rekomendacijos taisyklę, kurią mes aktyviai rekomenduojame, daryti privalomai“, – Seime žurnalistams sakė ministras.

Vis dėlto ministras neatskleidė detalių, kaip galėtų keistis kaukių nešiojimo tvarka.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

„Noriu tiesiog priminti, kad kai buvo visuotinis kaukių nešiojimas, jis lygiai taip pat sulaukdavo kritikos, nes būdavo labai daug situacijų, kur sveiku protu aišku, kad nereikia tos kaukės. Tai tikrai norime surasti tą aukso vidurkį, nenorime kartoti tų klaidų“, – teigė A. Dulkys, antradienį apsilankęs opozicinėje Seimo Demokratų frakcijoje „Vardan Lietuvos“.


ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта