„airBaltic“ pristatė naują kryptį į Dubliną
Įdomu žinoti 20 12 2018 1041 peržiūros

„airBaltic“ pristatė naują kryptį į Dubliną

Latvijos oro linijų kompanija „airBaltic“ nuo kitų metų kovo 31 d. pradės vykdyti reguliarius skrydžius iš Vilniaus į Dubliną, Airiją. Skrydžiai vyks keturis kartus per savaitę, o bilietų kainos prasidės nuo 45 eurų.

„Šis maršrutas jau daugelį metų yra itin paklausus. Mes džiaugiamės galėdami klientams pasiūlyti reguliarius skrydžius į Dubliną ir taip papildyti besiplečiantį savo skrydžių paketą. Dabar mūsų keleiviai galės pasiekti Dubliną už labai patrauklią kainą: tiek ekonomine, tiek verslo klase. Skrendantys galės mėgautis itin patogia kelione su naujuoju „Airbus A220-300“ lėktuvu”, - pranešime sako „airBaltic” generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Dublino oro uosto direktorius Vincentas Harisonas, kaip rašoma pranešime, džiaugiasi dėl „airBaltic” grįžimo į šį oro uostą.

„Naujasis maršrutas iš Rygos dar labiau sustiprins santykius tarp Airijos ir Rygos. Tai puiki žinia keleiviams, tai jiems suteiks daugiau pasirinkimo galimybių ir patogumo”, - teigia V. Harisonas.

Oro linijų kompanija „airBaltic“, skraidinanti 70-čia krypčių Europoje, Vidurio rytuose, NVS kryptimis, įsteigta 1995 metais. Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė.

ELTA

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта