Aleksandr Trofimčiuk – D. Pozniako turnyro čempionas
Visagine 15 03 2021 1044 peržiūros

Aleksandr Trofimčiuk – D. Pozniako turnyro čempionas

Kovo 9–13 dienomis Vilniuje vyko pirmojo Lietuvos olimpinio čempiono Dano Pozniako vardo tarptautinis jaunimo bokso turnyras. 16-us metus iš eilės vykusiame turnyre kovojo 55 vaikinai ir 11 merginų iš 8 valstybių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Ukrainos, Čekijos, Slovakijos ir Ispanijos.

Medaliai išdalinti penkiose merginų ir dešimtyje vaikinų svorio kategorijų. Finaluose dėl turnyro čempionų titulo kovojo 7 Lietuvos boksininkai ir 5 boksininkės. Trys lietuviai tapo D. Pozniako turnyro čempionais.

Į svorio kategorijoje iki 75 kg finalą pateko du Lietuvos boksininkai, tarp kurių Europos jaunių čempionatų prizininkas visaginietis Aleksandr Trofimčiuk (treneris Denis Naidionov). Praėjusių metų turnyro vicečempionas Aleksandr Trofimčiuk laimėjo taškais 5:0 ir pirmą kartą karjeroje tapo D. Pozniako turnyro čempionu.

„Kova buvo labai svarbi ir dėl to, jog po jos paaiškėjo kuris iš mūsų pateks į Lietuvos rinktinę ir vyks į pasaulio jaunimo čempionatą. Nors dėl pandemijos turnyre šiais metais dalyvavo mažiau boksininkų, bet lygis buvo tikrai aukštas. Labai stiprios Ispanijos, Čekijos ir kitų šalių rinktinės, nes joms atstovavo geriausi šių šalių boksininkai“, – sakė A. Trofimčiuk.

Nuoširdžiai sveikiname mūsų čempioną ir jo trenerį su pelnyta pergale! Linkime užtikrintai žengti pirmyn ir pasiekti visus savo tikslus!

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Straipsnio šaltinis https://www.delfi.lt/

Nuotr. Lietuvos bokso federacija

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта