Alinos Novosad darbų paroda „Vasaros nuotaika“
Kultūros ir sporto renginiai 01 04 2019 787 peržiūros

Alinos Novosad darbų paroda „Vasaros nuotaika“

Mano vardas Alina Novosad, man 55 metai, gimiau ir užaugau Baltarusijoje. 1982 m., ieškodama savo gyvenimo kelio, atvykau dirbti į Ignalinos atominę elektrinę, į mūsų jaukų, svetingą kraštą, kuris tapo man brangia gimtine. Visagine sukūriau šeimą, čia gimė mano vaikai.

Man patinka piešti nuo vaikystės, tai buvo mano pomėgis, o nuo 48 metų pomėgis tapo kūrybiškumo aistra. Įsigijau teptukus, dažus ir visas kitas reikalingas priemones. Iš pradžių aš naudojau guašą, akrilą, popierių, o po metų aš pradėjau pati mokytis tapyti aliejiniais dažais ant drobės ir suvokiau, kad šis įdomus menas yra mano tolimesnio gyvenimo  prasmė.

Dabar norėčiau gilinti žinias portreto tapyboje, todėl tapau klubo „Kvadratas“ nare, pradėjau mokytis pas dailininką Andrejų Denisenko. Žingsnis po žingsnio man atsiskleidžia portreto paslaptys, kaupiu žinias ir gebėjimus kaip tapyti portretą. Parodoje pristatomi du mano pirmieji portreto tapybos darbai. Už tai dėkoju savo mokytojui Andrejui Denisenko!

Po žiemos gamta dar nepabudo ir neleidžia mums džiaugtis jos spalvomis, todėl kviečiu jus į parodą prisiminti vasarą, gamtos grožį ir pasidalinti su jumis vasarine nuotaika!

Parodos atidarymas vyks balandžio 3 dieną, 17.00 val., VKC „Draugystės“ parodų salėje (Parko g. 7.)

Visagino kultūros centro informacija

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта