Ar vaikų darželis „Kūlverstukas“ bus uždarytas?
Visagine 21 06 2019 1091 peržiūros

Ar vaikų darželis „Kūlverstukas“ bus uždarytas?

Birželio 18 d. Visagino savivaldybės meras Erlandas Galaguzas ir mero pavaduotoja Aleksandra Grigienė susitiko su lopšelio-darželio „Kūlverstukas“ atstovais aptarti susidariusios situacijos dėl įstaigoje ir mieste kilusio nerimo dėl galimai planuojamo darželio uždarymo. Siekiant kuo išsamiau išnagrinėti susidariusią situaciją susitikime taip pat dalyvavo Finansų ir biudžeto bei Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos skyrių atstovai. Lopšelio-darželio „Kūlverstukas“ direktorė Vilija Kriaučiūnienė informavo, kad šiuo metu jau yra gauta 15 prašymų lankyti šį darželį – tai leidžia sudaryti naują (septintą) vaikų grupę.

Meras Erlandas Galaguzas užtikrino, kad jokių sprendimų dėl įstaigos uždarymo nėra, ir pabrėžė, kad siekiant subalansuoto, tolygaus vaikų priėmimo į darželius, būtina kaip įmanoma greičiau išnagrinėti centralizuotos priėmimo į darželius sistemos diegimo galimybę.


Visagino savivaldybės administracija

Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Balandžio mėnesio pasiūlymai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта