Artėjančios Energetikų dienos proga – dovana gyventojams!
Visagine 15 04 2022 1138 peržiūros

Artėjančios Energetikų dienos proga – dovana gyventojams!

Balandžio 14 d. Ignalinos atominėje elektrinėje iškilmingai pasirašytas Visagino savivaldybės ir Valstybės įmonės Ignalinos atominės elektrinės bendradarbiavimo susitarimas. Visagino savivaldybės meras E. Galaguz ir VĮ Ignalinos atominės elektrinės generalinis direktorius Audrius Kamienas pasirašė sutartį ir tvirtai paspaudė vienas kitam ranką. Iškilmingoje susitarimo pasirašymo ceremonijoje dalyvavo ir Visagino savivaldybės vicemerė A. Grigienė bei Administracijos direktoriaus pavaduotoja J. Svidėnienė.

„Tai sprendimas, kurį būtina buvo įgyvendinti, nes Visagino miestas ir jo žmonės, kuriems atstovauja Savivaldybė, tiek istoriškai, tiek kultūriškai neatsiejami nuo Ignalinos atominės elektrinės net po jos eksploatavimo nutraukimo. Tikiu, kad šis bendradarbiavimo susitarimas bus svarbus ne tik simboline prasme, bet mes taip pat įgyvendinsime daug svarbių projektų socialinėje, kultūrinėje ir kitose srityse, kurios tiesiogiai daro įtaką gyventojų gerovės užtikrinimui“,- lūkesčiais dalinosi Savivaldybės meras.

Kaip teigiama pasirašytame susitarime, tarpusavio bendradarbiavimas padės geriau užtikrinti bendrus IAE darbuotojų ir Visagino savivaldybės gyventojų interesus, nes IAE yra didžiausias regiono darbdavys, o didžioji dalis įmonės darbuotojų – ir Visagino savivaldybės gyventojai. Numatoma, kad susitarimo Šalys sieks bendradarbiauti vystant bendrus projektus Visagino savivaldybės teritorijoje.

VĮ Ignalinos atominės elektrinės ir Visagino savivaldybės bendradarbiavimo susitarimas

 

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта