Artimiausiu metu architektai ir ekspertai įvertins Paryžiaus Dievo Motinos katedros būklę
Įvykiai ir kriminalas 16 04 2019 947 peržiūros

Artimiausiu metu architektai ir ekspertai įvertins Paryžiaus Dievo Motinos katedros būklę

Artimiausiu metu architektai ir ekspertai įvertins Paryžiaus Dievo Motinos katedros, kurioje pirmadienio vakarą kilo gaisras, būklę. Tai žurnalistams pranešė Prancūzijos VRM valstybės sekretorius Laurent`as Nunezas, antradienio rytą apsilankęs tragedijos vietoje.

„8 valandą (9 valandą Lietuvos laiku) įvyks pasitarimas, kuriame dalyvaus ekspertai, architektai. Bus mėginama nustatyti, ar statinys yra stabilus ir ar ugniagesiai gali toliau dirbti katedroje“, - sakė L. Nunezas. Jis patikino, kad „ugnis kontroliuojama, bet kol kas dar nevisiškai užgesinta“.

Valstybės sekretorius pranešė, kad „gaisravietėje tebedirba apie šimtą ugniagesių“. „Mums kyla klausimų dėl statinio stabilumo po gaisro“, - pabrėžė pareigūnas.

Gaisras Paryžiaus Švč. Dievo Motinos katedroje kilo pirmadienį apie 18 valandą 50 minučių vietos laiku (19 valandą 50 minučių Lietuvos laiku). Per gaisrą sugriuvo viršutinė smailės dalis ir didelė stogo dalis. Preliminariais duomenimis, iš visko sprendžiant, gaisras kilo dėl katedros viršutinėje dalyje atliekamų renovavimo darbų.

ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта