Atsargiai, sukčiai!
Įvykiai ir kriminalas 04 07 2014 590 peržiūros

Atsargiai, sukčiai!

Policijos pareigūnai, atsižvelgdami į įvykių suvestinėse registruojamus sukčiavimo atvejus, siekia apsaugoti gyventojus nuo neteisėtais būdais mėginančių išvilioti pinigus sukčių, pataria gyventojams būti budriais.:::

Nors nuolat kartojama gyventojams būti budriems ir nepapultų į sukčių pinkles, garbaus amžiaus uteniškė ir zarasiškis nukentėjo išties skaudžiai.

Liepos 1 d. gautas Zarasų miesto gyventojo (87 m.) pareiškimas, kad apie 12 val. 30 min., į jo namus, esančius Zarasuose, Savanorių g., užėjo nepažįstama moteris, kuri prisistatė „Sodros“ darbuotoja, ir paaiškinusi, kad bus kompensuojamos sumažintos pensijos, paprašė pateikti pinigines kupiūras, paaiškindama, kad reikia surašyti jų numerius. Pareiškėjas atsinešė į kambarį piniginę, kurioje buvo 5 600 litų ir santuokos liudijimas bei parodė moteriai pinigus. Nepažįstamoji paprašė namų savininko atnešti vandens, jam išėjus į virtuvę, moteris su pinigine pasišalino iš namų.

Tą pačią dieną policijos pareigūnai Utenoje registravo šio miesto gyventojos (87 m.) pareiškimą, kuriame pareiškėja nurodė, jog apie 9 val. 45 min., į jos namus, esančius Utenoje, Aušros g., atėjo moteris, kuri, prisistačiusi darbuotoja iš Vilniaus, surašinėjančia pensininkus, apgaulės būdu išviliojo 2 500 litų.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Abiem atvejai policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. (Vagystė), kur už padarytą veiką nurodyta didžiausia galima bausmė – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта