Atsilaisvinusią vietą Taryboje užims Sergejus Mickevičius
Visagine 08 06 2019 1554 peržiūros

Atsilaisvinusią vietą Taryboje užims Sergejus Mickevičius

Jau yra žinoma, kad Virginijus Andrius Bukauskas buvo paskirtas Visagino savivaldybės administracijos direktoriumi ir birželio 10 d. pradeda savo darbą, dėl to palieka Tarybą. Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) jau patenkino V. A. Bukausko prašymą atsistatydinti ir pripažinti jo, kaip Tarybos nario, įgaliojimus nutrūkusiais prieš terminą.

V. A . Bukausko vietą savivaldybės Taryboje turėjo užimti Aušra Andrijauskienė, šiuo metu laikinai einanti administracijos direktoriaus pareigas, tačiau pagal įstatymą darbas savivaldybės administracijoje negali būti derinamas su darbu Taryboje, todėl ji atsisakė mandato.

Kitas po A. Andrijauskienės socialdemokratų sąraše yra Sergejus Mickevičius, todėl mandatas pereina jam. VRK jau pasirašė atitinkamą sprendimą.

„Tikriausiai artimiausio posėdžio metu duosiu priesaiką ir gausiu mandatą“, – pasakė Sergejus Mickevičius. Į klausimą, ar jis neketina imtis kokių nors vadovaujančių pareigų, nesuderinamų su Tarybos nario veikla, buvęs Visagino savivaldybės administracijos direktorius atsakė, kad jis apie tai negalvoja. „Dabar aš ilsiuosi“, – pasakė jis, – geras oras, ežeras, sodas.“


Diana Vladyševa

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта