Autobuso ir sunkvežimio avarijoje nukentėjusiems keleiviams žalą atlygins draudimo bendrovė
Įvykiai ir kriminalas 04 09 2013 925 peržiūros

Autobuso ir sunkvežimio avarijoje nukentėjusiems keleiviams žalą atlygins draudimo bendrovė

Vilniaus savivaldybė praneša, kad šiuo metu turimais duomenimis, pirmadienį įvykusios avarijos metu, kurioje 1G maršruto autobusas Kalvarijų gatvėje pateko į autoįvykį, nukentėjo 23 žmonės (19 iš jų buvo išvežta į ligoninę).:::

Jiems žala atlygins kaltininko transporto priemonę apdraudusi bendrovė. Kadangi šiuo metu dar vyksta eismo įvykio tyrimas ir nėra nustatytas kaltininkas, nukentėję keleiviai turėtų kreiptis į Kelių policijos valdybą (Giraitės g.3, Vilnius) arba į UAB „Vilniaus viešasis transportas“ Eismo saugumo ir kontrolės skyrių (Verkių g. 52, 317 kab., darbo laikas: I–IV 7.00–16.45, V 7.00–15.45; tel. 8 (5) 273 8687, mob. tel. 8 650 44 844 ) ir pateikti pažymas iš sveikatos įstaigų apie eismo įvykio metu patirtas traumas.

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad turi būti išsaugoti medikamentų, vaistų, reikalingų avarijoje patirtoms traumoms gydyti, įsigijimą įrodantys dokumentai. Tam kad nustačius kaltininkus, būtų kompensuotos visos gydymo išlaidos.

Kelių policijos valdybai baigus tyrimą ir nustačius eismo įvykio kaltininką, visi duomenys apie nukentėjusiuosius bus perduoti draudimo bendrovei.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

delfi.lt

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта