Dėl karšto vandens tiekimo
Visagine 19 09 2019 897 peržiūros

Dėl karšto vandens tiekimo

Gerbiami visaginiečiai, pastaruoju metu Visagino savivaldybė sulaukia nemažai susirūpinusių miestiečių kreipimųsi dėl karšto vandens tiekimo atnaujinimo. Užtikriname Jus, kad darome ir darysime viską, kas priklauso nuo Visagino savivaldybės administracijos, kad karšto vandens tiekimas būtų atnaujintas kaip įmanoma greičiau.

Rugsėjo 18 d. įvyko Visagino savivaldybės vadovų ir SĮ „Visagino energija“ atstovų pasitarimas dėl projekto „Šilumos tinklų modernizavimas Visagino mieste 2019–2020 m.“. Susitikimo metu aptarti šiuo metu vykdomi darbai – SĮ „Visagino energija“ atstovai informavo, kad šilumos tinklų modernizavimo darbai vykdomi pagal grafiką – maksimaliai greitai, atsižvelgiant į technines galimybes ir aplinkybes, o su detaliu karšto vandens tiekimo atnaujinimo grafiku vartotojams galima susipažinti SĮ „Visagino energija“ interneto svetainėje.

Rugsėjo 20 d. planuojamas dar vienas susitikimas su SĮ „Visagino energija“, UAB „Visagino būstas“ ir daugiabučių namų savininkų bendrijų atstovais dėl karšto vandens tiekimo ir pasiruošimo šildymo sezono pradžiai.


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта