D. Grybauskaitė apie V. Zelenskį: laikas parodys, ar jis patikimas kolega
Pasaulyje 21 05 2019 820 peržiūros

D. Grybauskaitė apie V. Zelenskį: laikas parodys, ar jis patikimas kolega

Prezidentė Dalia Grybauskaitė naujajam Ukrainos vadovui Volodymyrui Zelenskiui linki stiprybės ir ilgalaikės žmonių paramos, o spręsti apie jį kaip apie politinį partnerį dar anksti.

D. Grybauskaitės teigimu, tokį aukštą pasitikėjimo mandatą, kurį gavo Ukrainos prezidentas antrajame rinkimų ture, ilgam išlaikyti yra sudėtinga.

"Mes norėtume jam palinkėti, pirmiausia, stiprybės, gebėjimo mokytis kiekvieną dieną, atsakomybės ir žmonių paramos ilgai. Nes tokia aukšta žmonių parama labai sunkiai išlaikoma. Jam tikrai reikės labai daug ką sužinoti, suprasti, todėl ta parama ir iš Vakarų ir iš Ukrainos žmonių turi jam būti užtikrinta ilgai. Ir jam reikia padėti", – sakė kadenciją baigianti šalies vadovė.

Pasak jos, dar sunku vertinti, ar V. Zelenskis yra patikimas partneris – "laikas parodys".

ELTA primena, kad V. Zelenskis išrinktas Ukrainos prezidentu balandžio 21 d. per antrąjį Prezidento rinkimų turą. Už jo kandidatūrą balsavo daugiau nei 70 proc. Ukrainos rinkėjų.

ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта