D. Trumpas žada, kad antrosios koronaviruso bangos atveju šalis nebus uždaryta
Pasaulyje 22 05 2020 633 peržiūros

D. Trumpas žada, kad antrosios koronaviruso bangos atveju šalis nebus uždaryta

JAV prezidentas Donaldas Trumpas žada, kad antrosios koronaviruso bangos atveju nebus imtasi griežtų priemonių epidemijai suvaldyti. Tokiu atveju „mes užgesinime ugnį, mes neuždarysime šalies“, - sakė jis lankydamasis automobilių gamintojos „Ford“ gamykloje Mičigane. „Ar tai bus žarijos, ar liepsna – mes užgesinsime“, - pabrėžė prezidentas. Jis dar kartą paragino gubernatorius švelninti suvaržymus savo valstijose, kad JAV ekonomika vėl galėtų įsivažiuoti.

„Kad apsaugotume savo gyventojų sveikatą, mums reikia funkcionuojančios ekonomikos, - kalbėjo D. Trumpas. – Kai kurie gubernatoriai turėtų būti pažengę toliau nei yra“. Prezidentas dar kartą pakartojo  įsitikinimą, kad JAV ekonomika vėliausiai nuo ketvirto ketvirčio atsigaus. „Kiti metai bus neįtikėtini. Šios šalies laukia epinis sugrįžimas“, - tęsė prezidentas. „Ford“ fabrikas šiuo metu gamina dirbtinio kvėpavimo aparatus.

Lankydamasis fabrike, D. Trumpas vėl iš dalies ignoravo reikalavimą dėvėti kaukę, nors Mičigano valstijos teisingumo sekretorė Dana Nessel primygtinai ragino tai daryti. D. Nassel atvirame laiške D. Trumpui pabrėžė, kad kaukės dėvėjimas valstijoje šiuo metu yra privalomas. Tai esą privalu ir JAV prezidentui.

D. Trumpas žurnalistams sakė, kad dėvėjo kaukę kitoje fabriko dalyje, tačiau jis nenorėjęs „suteikti džiaugsmo žiniasklaidai tai pamatyti“. D. Trumpas tada parodė kaukę, kurią esą buvo užsidėjęs.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Jis pabrėžė, kad jis pats ir visi aplinkui patikrinti dėl viruso. Jam esą buvo pasakyta, kad toje fabriko dalyje, kurioje jis kalbasi su žurnalistais, kaukė yra nereikalinga. Vis dėto prezidentą lydėjęs „Folrd“ vadovas buvo su kauke.

Baltųjų rūmų rekomendacijos numato, kad kaukė turi būti dėvima, jei nėra užtikrintas distancijos laikymasis. Tačiau D. Trumpas dar prieš pristatant rekomendacijas pareiškė, kad jų nesilaikys.



ELTA

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта