D. Trumpas: „nesutinku“ su A. Fauci dėl COVID-19 situacijos JAV
Pasaulyje 08 07 2020 689 peržiūros

D. Trumpas: „nesutinku“ su A. Fauci dėl COVID-19 situacijos JAV

JAV prezidentas Donaldas Trumpas antradienį teigė nesutinkantis su šalies aukšto rango imunologu Anthony Fauci dėl blogėjančios COVID-19 situacijos, užsikrėtimo atvejų ir toliau daugėjant.

„Dabartinė situacija tikrai nėra gera“, – pirmadienį transliacijos feisbuke ir tviteryje metu teigė JAV Nacionaliniam alergijų ir užkrečiamųjų ligų institutui vadovaujantis A. Fauci.

„Mes vis dar murkdomės pirmojoje koronaviruso bangoje“, – sakė jis.

Antradienį televizijos transliuotame interviu D. Trumpas nesutiko su A. Fauci, kuris yra ir Baltųjų rūmų kovos su koronavirusu grupės narys.

„Manau, kad šiuo metu situacija yra gera, – interviu „Full Court Press“ naujienų laidoje sakė prezidentas. – Nesutinku su juo.“

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

„Iš pradžių daktaras A. Fauci rekomendavo nedėvėti kaukių, vėliau ragino jas dėvėti“, – teigė D. Trumpas ir pabrėžė, jog imunologas esą „sakė nemažai dalykų“, kurie, pasak D. Trumpo buvo klaidinantys.

„Taigi, mes gerai padirbėjome. Manau, kad po dviejų, trijų, keturių savaičių, kitą kartą, kai kalbėsime, būsime labai geroje situacijoje“, – teigė D. Trumpas.


ELTA-AFP

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта